Τα δεδομένα για το «ζεστό» ενδιαφέρον του Άρη για τον Πίρσμαν

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που αφορούν το φλερτ του Αρη με τον Μάρβιν Πίρσμαν. Ο κίνδυνος για τον ΠΑΣ να χάσει τον Βέλγο αριστερό μπακ δίχως να έχει το παραμικρό οικονομικό όφελος και ο αντίστοιχος για τον Αρη να χάσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών μετά από αυτή του Γενάρη.

Το κεφάλαιο «Πίρσμαν» όχι μόνο είναι ανοιχτο αλλά ο Αρης παραμένει σε επικοινωνία μαζί του με σκοπό την έναρξη συνεργασίας από το ερχόμενο καλοκαίρι. Κατέγραψε επίσης το ενδεχόμενο επίσπευσης των διαδικασιών εντός του Γενάρη κι αυτή η πρόθεση πηγάζει από τα δύο παραπάνω δεδομένα. Στις αρχές του Δεκέμβρη, ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε στην κατάθεση πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προσφέροντας στον αθλητή (συνολικά) ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ. Ο Πίρσμαν απάντησε (αρνητικά) δια της σιωπής του καθώς η προθεσμία εξέπνευσε στις 24 του Δεκέμβρη. Εμμεσα επιβεβαίωσε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΣ «χάλασε» τη μεταγραφή του στον Αρη αξιώνοντας ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ. Πλέον η ομάδα των Ιωαννίνων γνωρίζει ότι ο Βέλγος θα αποχωρήσει με το τέλος του συμβολαίου του και δεν θέλει να τον χάσει δίχως το παραμικρό όφελος.

Ο Αρης έχει τον δικό του… νταλκά καθώς βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του CAS επί της προσφυγής άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Γνωρίζει ότι οι πιθανότητες δικαίωσης δεν είναι πολλές και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η απόφαση αναμένεται μετά τις 10 Ιανουαρίου. Δηλαδή, το ενδεχόμενο να απωλέσει τη δυνατότητα μεταγραφών είναι υπαρκτό κι έτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε επίσημη κίνηση αγοράς των δικαιωμάτων του 30χρονου παίκτη από τώρα, εκτιμώντας ότι ο ΠΑΣ δεν θα ζητήσει το ποσό που είχε αξιώσει πριν από έξι μήνες. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έγινε η παραμικρή επαφή με τον ΠΑΣ γι’ αυτόν τον λόγο, το πιθανότερο είναι όμως να γίνει εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.