Έχει τα... δίκια του ο Γιώργης Σαββίδης

Γιώργος Καστάνης23 Δεκεμβρίου 2021

Καλά Χριστούγεννα θα κάνει ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη – πρόκριση επί της αδύναμης Λάρισας, που όμως, κατάφερε και του έβαλε δύσκολα μέσα στην Τούμπα. Και αν η υπόθεση – πρόκριση, θεωρούνταν εύκολη υπόθεση, πρακτικά αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Δικέφαλος πλήρωσε τραγικό λάθος στην άμυνα, αυτή την φορά ήταν ο Ζίβκοβιτς που έκανε λάθος έξοδο, κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ αλλά τον γλύτωσε το οριζόντιο δοκάρι στο πλασέ του Όγκμποε, ενώ ευτύχησε να πάρει την αυτονόητη πρόκριση με τις σεντεφορίσιες γκολάρες του Τσούμπα Άκπομ.

Ο Βρετανός δείχνει αναγεννημένος, καθώς αξιοποίησε ιδανικά την κεφαλιά – πάσα του Αντρίγια και με “ψαράκι” στο ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 2-1, ενώ έβαλε την σφραγίδα του, με ένα μαγικό γκολ, το τρίτο του ΠΑΟΚ που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί, ως ένα από τα καλύτερα της σεζόν. Ο Ακπομ έφθασε αισίως τα οκτώ γκολ από την αρχή της σεζόν και αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανασυνταχθεί μετά τις εορτές, να διορθωθούν τα τραγικά αμυντικά λάθη που πληγώνουν την ομάδα, είτε πρόκειται για ατομικά, είτε για ομαδικά. Είναι και το άλλο όμως που προέκυψε από την χθεσινή ημέρα. Έχει πολλά δίκαια ο Γιώργης Σαββίδης να μιλά για ποντίκια και φίδια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά ο μεγαλομέτοχος δείχνει να το έχει αντιληφθεί το θέμα, πολύ σοβαρά. Και βάσει της ανάρτησης του, δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί στο μέλλον, συμπεριφορές που έθιξαν τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν. Αυτή η κατάσταση με τους ποντικούς, πρέπει να σταματήσει.

Στην τελική, αν δεν μπορούν να απομονωθούν, να εκδιωχθούν.

Είναι μία απόφαση που δείχνει πως πήρε η ιδιοκτησία και το βασικό είναι να την διατηρήσει στο ακέραιο μέχρι το τέλος. Γιατί ένας σύλλογος, όπως είναι ο ΠΑΟΚ με την μεγάλη δυναμική του, πρέπει να βάλει στο περιθώριο όλους όσους επιχειρούν να τον πληγώσουν εσωτερικά, για δικό τους, ξεκάθαρο όφελος. Για να δούμε, πως θα κυλήσει αυτή η ιστορία, που έχει το δικό της ενδιαφέρον. Ο Δικέφαλος για να πορευτεί σωστά, στα δεδομένα της εποχής που διανύουμε, χρειάζεται σωστή πολιτική. Ούτε νταβατζιλίκια, ούτε ποντικούς, ούτε φίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.