Τα χασομέρια πληγώνουν τον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης02 Οκτωβρίου 2023

Το γκολ του Γερεμέγεφ που του πήρε την μπουκιά από το στόμα του ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στερώντας του δύο βαθμούς που έδειχνε να βάζει στο τσεπάκι του. Με το ασφαλές δείγμα γραφής των επτά αγωνιστικών της Superleague –παρά τις εκκρεμότητες των σημερινών (2/10) αγώνων και εκείνων που αναβλήθηκαν στην πρεμιέρα- η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε ήδη σε έναν αριθμό χαμένων βαθμών, που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Ο Δικέφαλος έχασε ήδη τρεις βαθμούς με δύο buzzer beater, με τέρματα που σημειώθηκαν δηλαδή στις τελευταίες φάσεις των αγώνων του με τον ΟΦΗ (στο 90+7’ με τον Λερόι Αμπάντα) από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0 και χθες με τον Παναθηναϊκό (στο 90+6’ με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ) για να προκύψει η ισοπαλία με 2-2.

Ο ΠΑΟΚ μοιράζεται με τον Πανσερραϊκό τον… πάτο της ειδικής βαθμολογίας των καθυστερήσεων αφού αμφότεροι έχουν χάσει από τρεις. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχασε δύο βαθμούς στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό αφού ισοφαρίστηκε από τον Ζοάο Πέδρο στο 90+1’ και άλλους δύο στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά με τα τέρματα του Τετέι και του Μποτία στο 90+6’ και στο 90+11’ αντίστοιχα.

Στην άλλη όψη αυτού του νομίσματος βρίσκονται η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ που έχουν συντελεστή +4 βαθμών. Η ΑΕΚ με το γκολ του Άμραμπατ στον Βόλο (2-3) και το πέναλτι του Γκατσίνοβιτς στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2-1). Ο ΟΦΗ με τα γκολ του Χουάν Νέιρα και του Αμπάντα στα ματς με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η λίστα των τερμάτων που έχουν δεχτεί και έχουν σημειώσει οι ομάδες της Superleague στις καθυστερήσεις των αγώνων τους, μαζί με τον συντελεστή των βαθμών τους από αυτά, έχει πλέον ως εξής…


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.