Τα αυτογκόλ πληγώνουν τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης20 Σεπτεμβρίου 2020

Το αυτογκόλ του Ενέα Μιχάι -στο 50ό παιχνίδι του στη Superleague- υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ προχθές στην απώλεια δύο βαθμών στο ματς με τον Ατρόμητο. Παράλληλα όμως επέκτεινε μία λίστα που δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι ευχάριστη για τον Δικέφαλο.

Αναζητώντας τις περιπτώσεις των παικτών του που σκόραραν εις βάρος του και γυρίζοντας πίσω 25 χρόνια, το metrosport.gr έστησε αυτό το παζλ. Από την περίοδο 1995-96 συνολικά 17 αυτογκόλ σημείωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε 17 ματς για το Πρωτάθλημα. Από αυτά τα 17 παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο μειονέκτημα και να φτάσει στη νίκη, μόνο πέντε φορές. Τέσσερις φορές υποχρεώθηκε σε ήττα ενώ κατά κανόνα, το αυτογκόλ εις βάρος των «ασπρόμαυρων» οδηγεί σε ισοπαλία αφού οχτώ ματς έληξαν χωρίς νικητή με τελευταίο αυτό το προχθεσινό.

Μέσα σε αυτή τη λίστα υπάρχει ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, στο οποίο παίκτης του ΠΑΟΚ σκόραρε εις βάρος της ομάδας του που οδηγήθηκε σε ισόπαλο αποτέλεσμα. Ήταν στο ματς της σεζόν 2005-06 όταν είχε σημειώσει αυτογκόλ ο Ιφεάνι Ουντέζε, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στο τελικό 2-2.

Αναλυτικά τα 17 αυτογκόλ παικτών του ΠΑΟΚ στα τελευταία 25 χρόνια...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.