Τα «αστέρια» που θα λείπουν από το Euro 2024

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Η μεγαλύτερη διεθνής παράσταση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί 14 Ιουλίου στα γήπεδα της Γερμανίας. Υπάρχουν όμως και αρκετοί παίκτες κορυφαίας ποιότητας που δεν θα παίξουν στο Euro 2024. Ο λόγος είναι ότι οι χώρες τους δεν κατάφεραν να προκριθούν  στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μερικά ονόματα που θα λείπουν :

Έρλινγκ Χάλαντ - Μάρτιν Οντεγκάαρντ ( Νορβηγία )

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θεωρείται πλέον ως ο καλύτερος επιθετικός σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, εν τω μεταξύ, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς χαφ όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά σε όλη την Ευρώπη. 

Ωστόσο,  κανένας από τους δύο δεν θα είναι στο Euro καθώς η Νορβηγία  τερμάτισε τρίτη στον όμιλο Α πίσω από την Ισπανία και τη Σκωτία και δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μια θέση στα πλέι οφ.

Αλεξάντερ Ισάκ - Βίκτορ Γιοκέρες ( Σουηδία ) 

Οι Σουηδοί τερμάτισαν τρίτοι στον όμιλο F πίσω από το Βέλγιο και την Αυστρία, ολοκληρώνοντας εννέα βαθμούς πίσω από το δεύτερο, αφού διεκδίκησαν μόλις 10 βαθμούς από οκτώ αγώνες.

Αυτό σήμαινε ότι ένας από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ της Ευρώπης αυτή τη σεζόν Βίκτορ Γιοκέρες  χάνει το Euro, όπως και ο σταρ επιθετικός της Νιούκαστλ  Ισάκ.

Άλμπερτ Γκούτμουνσον ( Ισλανδία )

Σχεδόν μόνος του πήρε από το χέρι την  Ισλανδία στα προκριματικά του  Euro. Σημείωσε ένα λαμπρό χατ τρικ στον ημιτελικό των πλέι-οφ επί του Ισραήλ και στη συνέχεια προηγήθηκε με 1-0 την Ισλανδία στον τελικό εναντίον της Ουκρανίας. Ωστόσο, οι Ουκρανοί έκαναν την ανατροπή  και άφησαν εκτός τους Ισλανδούς.

Εντίν Τζέκο ( Βοσνία - Ερζεγοβίνη )


Η Βοσνία αναγκάστηκε να περάσει από τη διαδρομή των πλέι οφ αφού τερμάτισε πέμπτη στον Όμιλο J, κερδίζοντας μόλις τρεις νίκες από 10 αγώνες.
Έδειξαν καλοί για να φτάσουν στον τελικό των πλέι οφ καθώς προηγήθηκαν της Ουκρανίας με 1-0 εντός έδρας με λίγα λεπτά να απομένουν. Όμως κατέρρευσαν στα τελευταία λεπτά  και δέχτηκαν δύο γκολ με αποτέλεσμα να αποκλειστούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.