Ανασκεύασε ο Άδωνις για τη Θεσσαλονίκη: «Ουδέποτε υπήρξε πρόταση των λοιμωξιολόγων»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Μία τοποθέτηση η οποία σήκωσε αρκετή... σκόνη στο πολιτικό τοπίο αλλά και στην κοινή γνώμη, ήταν αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τα μέτρα που ελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατά τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, με δήλωσή του αναφέρει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για μέτρα στη Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου, την οποία παρέκαμψε η κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι η αναφορά του ήταν για ορισμένους λοιμωξιολόγους που εισηγούνταν από τα κανάλια αυστηρότερα μέτρα. Βέβαια τα όσα έγιναν γνωστά από το πρωί της Τρίτης, έφεραν στο προσκήνιο μία έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα. 

 Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση. Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.