Τα «ακούει» ο Ίνγκασον στη Μίντιλαντ: «Πρέπει να δώσει παραπάνω, με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Σίγουρα ο Ίνγκασον περίμενε μια διαφορετική πορεία στη καριέρα του όταν ετοίμαζε τις βαλίτσες προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει τη νέα επαγγελματική του πρόκληση. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε φανταστεί, αφού στη Δανία έχουν πολλά παράπονα από τον Ισλανδό.

Ως γνωστόν, η  Μίντιλαντ έμεινε εκτός ομίλων του Conference League, γεγονός το οποίο οφείλεται εως ένα βαθμό και στη κακή άμυνα της ομάδας, με  πρώτο αποδέκτη κριτικής τον Ίνγκι Ίνγκασον. 

Πιο συγκεκριμένα, στη Δανία στέκονται στο γεγονός πως ο 30χρονος Ισλανδός δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και δεν έχει ηγηθεί της Μίντιλαντ. 

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα tipsbladet.dk υπάρχει εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του Ίνγκασον και στο γεγονός ότι η Μίντιλαντ είχε ως στόχο τον τίτλο αλλά βρίσκεται ήδη στο -6 και στην 5η θέση της βαθμολογίας μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Χαρακτηριστικά γράφουν πως:  «Πρέπει να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Νομίζω ότι η χειμερινή διακοπή θα είναι καλή για την Μίντιλαντ που πρέπει να γίνει ένα σύνολο και για τον Ίνγκασον καθώς υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες που ακόμη δεν έχουν βρει τον ρόλο τους. Είναι αναγκαίο για τη Μίντιλαντ να δώσει ο Ίνγκασον το κάτι παραπάνω και να ηγηθεί της γραμμής του, με βάση και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.