Τα 7 φρέσκα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης!

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2020

Αιτίες για να ψέγουμε την ελληνική τηλεόραση θα βρίσκουμε άπειρες κάθε χρόνο. Σε αυτή τη χρονιά του κορωνοϊού θα περίμενε κανείς τα κανάλια να βγουν πιο σοφά στις επιλογές τους και στον τρόπο λειτουργίας τους.

Αδίκως η προσμονή. Από την άλλη όμως, όπως θα υπάρχουν αιτίες για «χώσιμο», θα εμφανίζονται και αφορμές για να δούμε πως κάποιες φορές η ικανότητα και το ταλέντο θα κερδίσουν. Δε θα συμβεί συχνά, αλλά θα συμβεί.

Στην περίπτωση των 7 κυριών που ακολουθούν, ευτυχώς συνέβη και μας έδειξε ότι είναι πάντοτε ωραίο να σπάνε τα στερεότυπα, να δίνεται χώρος στις γυναίκες να παρουσιάσουν το ποιόν τους και να μην καταπιέζονται σε ρόλους τυπικούς, ρόλους γλάστρας.

Κορίνα Ντιλενιάν

Μπαίνει πρώτη δικαιωματικά μόνο και μόνο για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται. Δεν είναι κι ό,τι πιο σύνηθες να συναντά κανείς σε θέση παρουσίασης εκπομπής για gaming μια κοπέλα. Άλλωστε, στην Ελλάδα με εξαίρεση τη Χριστιάννα Θάνου, δεν γνωρίζουμε άλλη που να έχει επαφή με το αντικείμενο.

Η Κορίνα όχι απλώς έχει επαφή, αλλά συνδυάζει την ικανότητα στην παρουσίαση με τις γνώσεις της πάνω στο gaming και καταλαβαίνεις στον τρόπο που μιλάει στο Game R1 της Cosmote TV ότι δεν καμώνεται την έξυπνη ούτε δείχνει να την νοιάζει που σπάει τρόπον τινά ένα στερεότυπο.

Αριάννα Παπαγιάννη

Τηλεοπτικό τέκνο της Cosmote TV και του λόγου της, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα όμως. Η Αριάννα συμμετείχε και συμπαρουσίαζε εκπομπές για το Champions League, βρέθηκε στο πλάι αθλητικογράφων με δεκαετίες πορείας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως δεν υστέρησε σε τίποτα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που φάνηκε να έχει πολύ παραπάνω γνώση πάνω στο αντικείμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

? #happysaturdayeveryone #earlierthatday #elaxamogela #opentv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleni Voulgaraki ✨? (@voulgaraki_el) στις

Ελένη Βουλγαράκη

Για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, η Ελένη Βουλγαράκη έκανε upgrade και στον ρόλο της, μα και σε όσα έχει να προσφέρει σε μια τέτοια εκπομπή. Έτσι, καταφέρνει να σε κάνει να αφήσεις σχετικά γρήγορα αυτή τη φρεσκάδα που έχει η αύρα της και αυτό το τόσο εκτυφλωτικό που έχει το χαμόγελο της και να παρατηρήσεις πώς μιλάει, πώς λειτουργεί ως δημοσιογράφος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@agriesmelisses_ant1tv Θεοδοσια Σεβαστού ??? ??? @roulamoniaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Hilla Fameli (@hillafameli) στις

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Οι Άγριες Μέλισσες σύστησαν στο ευρύ κοινό, στο τηλεοπτικό κοινό, μια σειρά από ηθοποιούς. Οι περισσότεροι βέβαια μετρούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες μέτρα στο θέατρο. Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη είναι μια τέτοια περίπτωση. Με σημαντικό θεατρικό παρελθόν στην προηγούμενη δεκαετία, βρήκε στις Άγριες Μέλισσες τον ρόλο που λογικά θα την συνοδεύει για καιρό.

Με την ελάχιστη επαφή μας με το αντικείμενο και με τη γενικότερη αίσθηση που μας άφησε, η Χριστίνα είναι άνθρωπος και ηθοποιός πολύ καλής πάστας.

Νίκη Λυμπεράκη

Χρόνια δημοσιογράφος η κυρία Λυμπεράκη, πήρε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν την ευκαιρία να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο σε ένα μεγάλο κανάλι, το Open. Το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους την επέλεξαν, καθώς δεν υπήρξαν φορές που να παρέκκλινε από τον ρόλο της και αυτό που θεωρητικά οφείλει να επιτελεί ένας παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων.

Τζώρτζια Γεωργίου

Για χρόνια στην ομάδα Καραβάτου-Κατσούλη στο πρωινό του Star, αλλά η σεζόν 2019-2020 της έδωσε πεδίο δόξης λαμπρό για να εξελιχθεί επαγγελματικά. Έχοντας αναλάβει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ σε GNTM 2 και MasterChef 4, η Τζώρτζια έδειξε πολύ πιο σίγουρη για τις κινήσεις της και με την διαρκώς καλή της διάθεση, μας έφτιαξε πολλές φορές το κέφι.

Αγγελική Κούρκουλου

Στις αρχές του έτους όλο το διαδίκτυο μιλούσε για εκείνη και την κίνηση του Open TV να αναθέσει για πρώτη φορά σε γυναίκα να κάνει μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. Η στιγμή, η περίσταση ήταν ιστορική και η Αγγελική Κούρκουλου έκανε την αρχή σε κάτι που ευελπιστούμε να ξανασυμβεί και μαζί της και με άλλες κυρίες του χώρου. Ένα ματς ισπανικού κυπέλλου που σε κάθε άλλη περίπτωση θα μας άφηνε αδιάφορους, απέκτησε νόημα χάρη στη φωνή της και αυτό σημαίνει πολλά.

Πηγή: Menshouse.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.