Σύζυγος Μαουρίσιο: «Λέω αντίο με δάκρυα στα μάτια»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2020

Το θέμα της μεταπήδησης του Μαουρίσιο στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα η σύζυγος του Φερνάντα, αναφέρθηκε μέσα από μία ανάρτηση της στα social media, στις δύσκολες μέρες που πέρασε η οικογένεια της αλλά και σε αυτά που αφήνει πίσω της στη Θεσσαλονίκη.

«Τελείωσε! Το να υποφέρεις δεν είναι αιώνιο! Μετά την καταιγίδα, έρχεται πάντα η ευτυχία. Ο Θεός μας παρείχε, ο Θεός θα μας παρέχει. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε απ’ τον Ιούνιο, όταν και ενημερωθήκαμε για την αποχώρηση απ’ την προηγούμενη ομάδα. Ήταν επίπονο. Αλλά μας δυνάμωσε! Ως ζευγάρι, ως οικογένεια και θέλουμε να το γνωρίζουν αυτό, όσοι ήταν αληθινά στο πλευρό μας. Όχι ως φυσική παρουσία, αλλά με τα μηνύματα που έστελναν και υπέφεραν μαζί μας! Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Νέα πόλη, νέο σχολείο για τα παιδιά… Θα κρατήσουμε την Ελληνική μας κουλτούρα! Είμαστε χαρούμενοι για σένα αγάπη μου! Όπως σου έχουμε πει: Όπου κι αν πας, θα πάμε κι εμείς! Ευχαριστώ Θεέ μου για όσα μας ευλόγησες!»

Όσο για τη Θεσσαλονίκη: «Πέρα απ’ τους υπέροχους φίλους που έκανα, τους οποίους δεν αναφέρω για να μην ξεχάσω κανέναν… Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη που μας υποδέχτηκες τόσο καλά, που έφερες στον κόσμο την Μαλού (η κόρη του ζευγαριού) και που μας έκανες να ερωτευτούμε! Λέω αντίο με δάκρυα στα μάτια. Ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, αλλά και λίγης λύπης επειδή μόνο εγώ ξέρω πόσο παράλογα δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.