Σύσσωμο το συμβούλιο στην συνεδρίαση της SL 2- Έτοιμοι να διακόψουν το πρωτάθλημα

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Σύσσωμοι οι πρόεδροι των ομάδων της Super League 2 φωνάζουν δυναμικά «παρών» στη συνεδρίαση για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τα χρήματα του στοιχήματος και τη πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν δοθούν.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης διαλύει, στην κυριολεξία, την κατηγορία που ο ίδιος δημιούργησε με τη σημερινή μορφή της και, μάλιστα, είχε εξαγγείλει με στόμφο ότι θα αποτελέσει πρότυπο επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ενώ από τα 63 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστούν από το Στοίχημα στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλει, προβλεπόταν, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση (με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα), τα 8,7 να δοθούν στη Super League 2, πριν από μία έβδομάδα τα “έκανε” 5,1 και χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα δοθούν... 1,7!!!

Οπως είναι λογικό, η Super League 2 βράζει από οργή, αγανάκτηση και απόγνωση, καθώς όλες οι ομάδες οδηγούνται, με μαθηματική ακρίβεια, σε οικονομικό μαρασμό.

Σήμερα, λοιπόν, οι πρόεδροι των ομάδων της Super League 2 από κάθε άκρη της Ελλάδας έχουν συγκεντρωθεί και είναι έτοιμοι να βάλουν λουκέτο στο πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.