Σύσσωμη η εθνική ομάδα Παίδων στο σημείο δολοφονίας του Άλκη

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2022

Το δικό της μήνυμα κατά της οπαδικής βίας έστειλε η εθνική ομάδα Παίδων, η οποία έδωσε το παρών στο χώρο όπου δολοφονήθηκε άδικα ο 19χρονος Άλκης.

Τα μέλη της εθνικής αυτές τις μέρες προπονείται στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν μετά από αίτημα των παιδιών το σημείο της δολοφονίας, αφήνοντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη.

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός διευθυντής, Κώστας Κωνταντινίδης, τονίζοντας πως: «Η ΕΠΟ και οι Εθνικές ομάδες, όχι μόνο καταδικάζουν, αλλά δηλώνουν έτοιμες να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε ο Άλκης να είναι πραγματικά το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας», ενώ συμπλήρωσε: «Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να αποδώσουμε φόρο τιμής. Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι. Εμείς ζούμε τελείως διαφορετικά τον αθλητισμό. Εντός της ομάδας μας υπάρχουν παιδιά απ' όλες τις μεγάλες ομάδες και μεταξύ τους είναι όλοι φίλοι».

Για το περιστατικό μίλησε και ο προπονητής της Εθνικής, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, λέγοντας: «Όλοι είναι σοκαρισμένοι με τη δολοφονία, εύχομαι στα νέα παιδιά να μπορέσουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να αλλάξουν όλη αυτή την κατάσταση». Πρόσθεσε πως «τόσο η ΕΠΟ, όσο και οι εθνικές ομάδες είναι έτοιμες να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.