Σύσκεψη για τους συνδέσμους παρουσία Αυγενάκη

Χρύσανθος Δοβλέτογλου16 Δεκεμβρίου 2019

Σύσκεψη παρόντος του Λευτέρη Αυγενάκη και αντιπροσωπεία της Super League πραγματοποιήθηκε στην ΓΓΑ. Η συνάντηση έγινε ενόψει της ψήφισης του αθλητικού νομοσχεδίου, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει deadline στις λέσχες φιλάθλων για να εναρμονιστούν με τα όσα προβλέπει, ενώ τέθηκε επί τάπητος και το ζήτημα μετακίνησης των οπαδών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League), Γιάννης Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος της Super League), Αχιλλέας Μαυρομάτης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Κώστας Καραπαπάς (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κάτια Κοξένογλου (ΠΑΕ Ατρόμητος), Αλκιβιάδης Παπαντωνίου (ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Μπιλίρης (ΠΑΕ Άρης), Αχιλλέας Τσιχτής (πρόεδρος ΔΕΑΒ) και εκπρόσωποι της Αθλητικής Βίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης περιμένει, πλέον, τις προτάσεις της Super League. «Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλό ποιοτικό ελληνικό ποδόσφαιρο και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση, τι πιο φυσικό, να μιλάς με τους ανθρώπους που η ζωή τους ο χρόνος τους είναι αφιερωμένος σε αυτό», τόνισε συγκεκριμένα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.