Συσκέψεις Ιβάν με αρχηγούς, παίκτες και συνεργάτες

Metrosport Team14 Απριλίου 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συζήτηση μέσω Skype με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, όπως καταγράφει και το ρεπορτάζ της «Μ» στο σημερινό φύλλο  και αναφέρθηκε και στο Metropolis 95,5. Στη διάρκειά της επιβεβαιώθηκε η απόφασή του να παραμείνει ο Πορτογάλος στον Δικέφαλο καθώς αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο.

Παράλληλα, συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα. Το ίδιο προτίθεται να κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και με τους υπόλοιπους αρχηγούς, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Άλλωστε, οι δύο στρατηγικοί στόχοι που έχουν τεθεί για το διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα είναι να διατηρηθούν και να ενισχυθούν οι οικογενειακοί δεσμοί τόσο ανάμεσα στην ομάδα, όσο και ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ως το τέλος της καραντίνας.

Η τηλεδιάσκεψη με Γκαγκάτση-Γκοντσάρεβα-Κυριάκο

Για τα θέματα της Νέας Τούμπας και του νέου προπονητικού κέντρου ο Ιβάν Σαββίδη μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε σύσκεψη και με τους στενούς συνεργάτες του, τους Γκαγκάτση-Γκοντσάρεβα-Κυριάκο. Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε επίμονα να μη χάνεται ούτε μια μέρα στο σχεδιασμό και καθημερινά να καταγράφονται οι εξελίξεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.