ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» Παπανώτα μετά την αποπομπή του-«Τους είπα να παραιτηθώ και μου είπαν όχι»

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Ως μια μεγάλη νίκη της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπανώτας την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρώην πλέον υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκε, μάλιστα, και στις συζητήσεις που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

«Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ανάρτηση που έκανε με την οποία τον αποπέμπει, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Θέλω να θυμήσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».

Όσο για τη Σοφία Μπεκατώρου και τη θέση της;

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα» και πρόσθεσε: 

«Ουσιαστικά απέπεμψαν τον Παπανώτα επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, μια συμπεριφορά που δεν είναι σωστή μεταξύ συνυποψηφίων».

 Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε πάλι για κοπτοραπτική στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.