ΣΥΡΙΖΑ για ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά: «Αυγενάκης και οι μεθοδεύσεις παρέκκλισης από τη νομιμότητα εξαναγκάζουν σε έξωση τον αθλητισμό»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε το παρών χθες στον Άγιο Κοσμά, με σκοπό να μπει φρένο στην έξωση που επιχειρεί η Lamda Development με τις... ευλογίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τόνισε: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στήριξε έμπρακτα με κλιμάκιο της την παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΕΓΑΣ και συμμετείχε ενεργά στην κινητοποίηση προκειμένου να προστατέψει τη νομιμότητα, τα δικαιώματα των αθλητών και των αθλητριών καθώς και των εργαζομένων στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το ν.4422/2016 διασφάλισε με τρόπο σαφή και λειτουργικό την μετεγκατάσταση του συνόλου των αθλητικών υποδομών του Αθλητικού Κέντρου στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού ώστε να αποφευχθεί η σημερινή θλιβερή εικόνα των γραφείων-κοντέινερ της διοίκησης και η αιφνιδιαστική απομάκρυνση των αθλητών και των αθλητριών των εθνικών ομάδων από τους ξενώνες, εν μέσω προολυμπιακής χρονιάς και προετοιμασίας για τους σημαντικούς αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης και του Λ. Αυγενάκη καθώς και οι μεθοδεύσεις παρέκκλισης από τη νομιμότητα εξαναγκάζουν σε έξωση τον Αθλητισμό. Καλούμε την αθλητική κοινότητα να βρίσκεται σε εγρήγορση και πολύ σύντομα η λαϊκή ετυμηγορία θα εξαναγκάσει σε έξωση τη χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.