Συντριβή χωρίς Καλαϊτζίδη για τον Απόλλωνα Πόντου

Πέτρος Χαριζακλής26 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή στη δράση για τον Απόλλωνα Πόντου και επιστροφή στις ήττες. Οι «κοκκινόμαυροι» χωρίς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο τους και με ενδεκάδα ειδικών συνθηκών, γνώρισαν τη συντριβή από τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-5) στο γήπεδο της Καλαμαριάς για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Την οργή τους κατά της ΠΑΕ και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη εξέφρασαν οι οπαδοί του Απόλλωνα, που φώναξαν συνθήματα κατά του και ζήτησαν να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η «ελαφρά ταξιαρχία» ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Κολ στο 19΄, όταν ο Αργεντίνος με αριστερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Προφυλλίδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Απόλλων Σμύρνης καθάρισε το παιχνίδι, με τον Μπεντινέλι να γράφει το 0-2, με συρτό σουτ εντός περιοχής. 

Στο 28΄ ο Ιωαννίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3, αφού ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι από ανατροπή του Προφυλλίδη. Δέκα λεπτά μετά, ο Μπεντινέλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, που ήταν και σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βραζιλιάνος έκανε τρομερή προσποίηση στους αμυντικούς του Απόλλωνα και με ωραίο σουτ νίκησε το νεαρό πορτιέρε των «κοκκινόμαυρων».

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε και πέμπτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Κραγιόπουλο στο 64΄. Ο Μαρκόφσκι έκανε την συρτή σέντρα, ο νεοεισελθών Κραγιόπουλος βρήκε κενή την εστία και με πλασέ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. 

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου: Προφυλλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλλιας, Στοΐος, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης (83΄ Μουρατίδης), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Ρόσση, Ζησόπουλος, Λαρέα, Γκίνο, Μπλάζιτς (67΄ Γιαννιτσάνης), Κολ (46΄ Πατράλης), Μπεντινέλι (46΄ Κραγιόπουλος), Μαρκόφσκι, Ιωαννίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.