Συντήρηση Λέβητα Αερίου ή Πετρελαίου με Έκπτωση 51%!

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2020

Μπες στο Goldmall.gr και βρες προσφορές για Συντήρηση Λέβητα με κλικ εδώ!

Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη έως και τις αρχές Νοεμβρίου να μην θερμαίνουμε τα σπίτια μας, καθώς η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες διατηρούν ικανοποιητικά ζεστούς τους χώρους του σπιτιού.

Επειδή όμως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ανάψουμε καλοριφέρ, πετρελαίου ή φυσικού αερίου, πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα λειτουργεί σωστά. Η εύρυθμη λειτουργία του λέβητα απαιτεί την ετήσια συντήρησή του από εξειδικευμένους τεχνικούς. Αυτό, μας αποφέρει πολλαπλά οφέλη.

Καταρχάς, μεγιστοποιείται η απόδοση του συστήματος, γεγονός που έχει ως συνέπεια την εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και χρημάτων. Επιπλέον, η αντοχή του λέβητα στο πέρασμα του χρόνου, μας απαλλάσσει από τυχόν έκτακτα έξοδα για βλάβες που είναι πιθανόν να παρουσιάσει ένας κακοσυντηρημένος καυστήρας. Τέλος, η σωστή λειτουργία του λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου μας βοηθά στην απόλυτη ασφάλεια χρήσης του.

Στο Goldmall.gr θα βρεις προσφορές για Συντήρηση Ατομικού Λέβητα Φυσικού Αερίου ή Ατομικού Λέβητα Πετρελαίου, σε όλη τη Θεσσαλονίκη, μόλις από 24,50€!

Πιο συγκεκριμένα μπορείς να βρεις :

- Ολοκληρωμένη Συντήρηση Ατομικού Οικιακού Λέβητα Φυσικού Αερίου Παντός Τύπου, από την Εταιρεία «GK Clima», με 24,50€

- Συντήρηση Ατομικού Λέβητα Φυσικού Αερίου ή Ατομικού Λέβητα Πετρελαίου, από την Εταιρεία «Clima Gas», με 24,80€

Εξασφάλισε ζεστό σπίτι και εξοικονόμησε χρήματα με τις προσφορές του Goldmall.gr!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.