Σύνθημα πρόκρισης από τον Καλύβα στον Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης09 Φεβρουαρίου 2021

Αντίστροφα μετρούν στον Ηρακλή για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση (17.00, ΕΡΤ3) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παρά τα προβλήματα ο “Γηραιός” παίζει στην έδρα του και ελπίζει σε μια νίκη πρόκριση με σκοπό να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Στέργιος Καλύβας, τονίζει ενόψει του αυριανού προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πως: «Είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο καθώς ο νικητής περνάει στην επόμενη φάση. Έχοντας αντιμετωπίσει τον αντίπαλο μας πρόσφατα , γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας. Δηλαδή να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά, να είμαστε παθιασμένοι στην άμυνα και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Θα δώσουμε τα πάντα για να προχωρήσουμε στην ημιτελική φάση και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Ακόμα η ενημέρωση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αναφέρει σχετικά..."Με τον Όμπι Ενετσιόνια να μετέχει σε όλο το προγραμμα της προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον προημιτελικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, που θα γίνει στην έδρα μας στις 17:00. Ο Αμερικανονιγηριανός φοργουορντ προέρχεται από τραυματισμό στην κνήμη από τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο και δεν μετείχε στο 100% του προγράμματος μέχρι και σήμερα. Με θεραπεία στη μέση και στους προσαγωγούς αντίστοιχα θα παίξουν και οι Μπόουλιν, Χάνλαν. Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Ομάδα μας μετά την 2η Ιανουαρίου όταν και υποδεχθήκαμε τη Λάρισα για το πρωτάθλημα".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.