Ινδός CEO ζητά από τους νέους να δουλεύουν... 18ωρα!

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2022

Ακούγεται απίστευτο και όμως προτάθηκε. Ινδός διευθυντής μεγάλης εταιρείας, ο ιδρυτής της Bombay Shaving Company, Σαντανού Ντεσπάντε, ζήτησε από τους νέους να... εργάζονται 18 ώρες την ημέρα και να «λατρεύουν» σα θρησκεία την εργασία τους, αποφεύγοντας τα παράπονα.

Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις προκάλεσαν σάλο σε πολλές χώρες ύστερα από τη διαδικτυακή ανάρτηση του προϊστάμενου, δεδομένου ότι έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με τη λογική και με τους κανόνες ηθικής και υγείας.

Ο Ινδός CEO εταιρείας εμπορίας προϊόντων ξυρίσματος πρότεινε, συγκεκριμένα, οι νέοι εργαζόμενοι σε οποιαδήποτε θέση εργασίας να εργάζονται 18 ώρες την ημέρα για τα πρώτα τέσσερα με πέντε χρόνια της πορείας τους σε μεγάλη εταιρεία.

Στην ανάρτησή του στο LinkedIn την Τρίτη, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι «νωρίς» για τους νέους για να σκέφτονται τη διατήρηση μιας ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στην αρχή της πορείας τους.

Πάντως, μετά την ευρεία κριτική που δέχτηκε το σχόλιό του, ο Ντεσπάντε σχολίασε εκ νέου στην ανάρτησή του.

«Ωχ, τόσο μίσος για τις 18ωρες εργάσιμες ημέρες. Είναι ένα υποκατάστατο του ''να τα δίνεις όλα και κάτι παραπάνω''», ανήρτησε εκ νέου, υπονοώντας ότι μιλούσε μεταφορικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.