Συνομιλία οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Ρέμπε: «Φτιάξε καλή ομάδα!»

Γιώργος Ζαΐρης05 Αυγούστου 2020

Είναι ξεκάθαρο πως ο Όλαφ Ρέμπε έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ

Καποιοι από αυτούς χθες για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά. Αφού μάλιστα διέκριναν πως ήταν δεκτικός και φιλικός φρόντισαν να τον πλησιάσουν. «Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ που είναι τεράστιος σύλλογος. Να ξέρεις πως είμαστε μαζί σου και σε εμπιστευόμαστε. Γνωρίζεις τι πρεπει να κάνεις ώστε η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Να ξέρεις ότι είμαστε μαζί σου», του είπαν χαρακτηριστικά μιλώντας στα αγγλικά με τον Γερμανό να τους ευχαριστεί και μάλιστα να φωτογραφίζεται με κάποιους από αυτούς. 

Νωρίτερα και αφού διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο ανέβηκε τα σκαλιά που οδηγούσαν στην κερκίδα και αντιλήφθηκε πως όλα τα κινητά των δημοσιογράφων και οι φακοί των φωτογράφων ήταν πάνω του. "Παιδιά όχι πολλές φωτογραφίες με μένα γιατί δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής της ομάδας αλλά οι παίκτες" είπε γελώντας. Στη συνέχεια δέχθηκε τις ευχές για την καλή επιτυχία στο έργο του αλλά γνωρίζοντας ότι ίσως δεχθεί ερωτήσεις για μεταγραφικά αποτραβήχθηκε σε μια άκρη μιλώντας στο κινητό του χωρίς να εμφανιστεί και πάλι ανάμεσα στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε πως ήταν πολύ σχολαστικός. Βρεθηκε στο προπονητικό κέντρο μια ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης όπου ήταν ήδη εκεί οι βοηθοί του Φερέιρα αλλά και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Συζήτησε μαζί τους και τους ρώτησε αν όλα είναι καλά ή αν χρειάζονται κάτι για να διευκολύνει τη δουλειά τους. Θυμηθείτε το ρεπορτάζ για τον εσωτερικό κανονισμό που δημιούργησε ο Γερμανός για τους παίκτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.