Θερμή συνομιλία Λουτσέσκου-Πασχαλάκη, ενδιαφέρον από Μίντλεσμπρο

Metrosport Team10 Ιουνίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Εχει σημασία ο Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει δημόσια ότι ήρθε για τίτλους κι από αυτό θα κριθεί. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει τι λέει στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά με εκείνους που αναμένεται να έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα που θα αρχίσει να δομεί από το καλοκαίρι.

Πριν λίγες μέρες η «Μ» και το metrosport.gr αποκάλυψε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός, προχώρησε ως μία από τις πρώτες κινήσεις του, σε συνομιλίες με παίκτες της παλιάς φρουράς, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Πασχαλάκης, ο Ελ Καντουρί κ.α.

Σήμερα δίνουμε συνέχεια αποκαλύπτοντας ένα σημαντικό κομμάτι από την συνομιλία που είχε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τον οποίο προορίζει για βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, κόβοντας μάλιστα και την όποια συζήτηση για απόκτηση τερματοφύλακα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που συνέλεξε η «Μ», στην συνομιλία που είχε με τον 31χρονος τερματοφύλακα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, του έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Ήρθα για να πάρουμε τίτλους, να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή και σε θέλω μπροστάρη σ’ αυτή την προσπάθεια».

Ο διεθνής γκολκίπερ που εκτιμά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Ρουμάνο κόουτς, ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα θερμά στο… κάλεσμα του 52χρονου κόουτς και έδειξε έτοιμος για τις μάχες που θα δοθούν και θα είναι αρκετές στη νέα σεζόν.


Η Μίντλεσμπρο έστειλε μηνύματα ενδιαφέροντος

Εξάλλου, υπάρχει και κάτι άλλο που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» για τον Πασχαλάκη, Για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ περίπου δύο εβδομάδες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έδειξε ενδιαφέρον η Μίντλεσμπρο, Μέσω ανθρώπων που εκπροσωπούν την αγγλική ομάδα έγινε προσέγγιση σε Ελληνα ατζέντη που έχει εξουσιοδότηση για εκπροσώπηση του Πασχαλάκη για το εξωτερικό και δηλώθηκε το ενδιαφέρον για τον 31χρονο γκολκίπερ. 

Τονίστηκε ότι η Μϊντελσμπρο έχει βλέψεις ανόδου για την νέα σεζόν, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον ίδιο και ίσως προχωρήσει ακόμη και σε κρούση για αγορά του από τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά, την ώρα που όπως έχει αποκαλύψει η «Μ», πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να προτείνουν στον Πασχαλάκη νέο τριετές συμβόλαιο για να τον «δέσουν» στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.