Παπαδόπουλος για Φερέιρα: «Συνήθως το rotation γίνεται με 4-5 παίκτες»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2020

Την επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα να προχωρήσει σε ένα πολύ μεγάλο rotation στο ματς του ΠΑΟΚ στον Βόλο, σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5. Ο έμπειρος προπονητής κράτησε τη θετική πλευρά του πράγματος.

«Ο προπονητής κρίνει το rotation και το πόσο εκτεταμένο θα είναι. Είναι θετικό ότι ο προπονητής δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά αλλά δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ δεν πήρε και τη νίκη. Ήταν η επιλογή του προπονητή. Είναι κακό ότι έχασε ήδη τέσσερις βαθμούς στην αρχή του Πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ. Όταν αλλάζεις τα 8/11 της ομάδας το ρίσκο είναι μεγάλο. Συνήθως το rotation είναι πιο χαμηλού ποσοστού, με 4 ή 5 παίκτες. Θα πάρω το θετικό ότι ο προπονητής δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά».

Για τον Άρη ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Η ομάδα φαίνεται λίγο επηρεασμένη. Αιφνιδιάστηκε από τον ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο. Ο νέος προπονητής χρειάζεται χρόνος, είναι γνώστης του Άρη και της ελληνικής πραγματικότητας. Ο Άρης έχει πολύ αξιόλογο ρόστερ και μπορεί να γίνει πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει κάποια πράγματα».

Όσο για την επικείμενη αποχώρηση Φετφατζίδη και την επικείμενη απόκτηση του Ματέο: «Ένας πολύ καλός παίκτης φεύγει και ένας πολύ καλός έρχεται. Έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής θα κρίνει αν χρειάζεται και κάτι ακόμη, κυρίως μια προσωπικότητα στον άξονα ή και δεξιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.