Συνεργάτης Μπαρτομέου: «Αρουραίος υπονόμου και ορμονικός νάνος ο Μέσι»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

«Ορμονικό νάνο» και «αρουραίο»αποκαλούσαν τον Λιονέλ Μέσι ο Μπαρτομέου και οι συνεργάτες του. Η El Periodico αποκάλυψε email ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο των Καταλανών και του περιβάλλοντος του που μιλούν με απαξιωτικούς όρους για τον Αργεντίνο.  

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα έφερε στο φως μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Ρόμαν Γκόμεζ Πόντι, επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του συλλόγου τότε, με τον Μπαρτομέου και αποκαλούσε τον Μέσι «ορμονικό νάνο» και «αρουραίο». Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Μπάρτο πραγματικά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο του υπονόμου. 

Ο σύλλογος του έδωσε τα πάντα κι αυτόν το μόνο που τον νοιάζει είναι να υπαγορεύει μεταγραφές, να υπογράφει ανανεώσεις συμβολαίων και χορηγικές συμφωνίες. Πάνω απ' όλα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συσσώρευση εκβιασμών και αγένειας που έχει υποστεί η Μπαρτσα και όσοι δουλεύουμε στον σύλλογο από αυτόν τον ορμονικό νάνο που χρωστάει στην Μπάρτσα τη ζωή του».

 Εκτός από τα μηνύματα, στο φως ήρθαν από την El Mundo Deportivo και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα και οι αρχές ερευνούν αν η διαρροή είναι παράνομη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.