Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την ομάδα «Μπελογιάννης» στην Ουγγαρία

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Γράφουν οι Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης: Το ποδοσφαιρικό δίκτυο του Δικεφάλου, αναπτύσσεται συνεχώς και δημιουργεί νέους “συμμάχους”. Αυτή την φορά, έχουμε επισημοποίηση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την ποδοσφαιρική ομάδα “Μπελογιάννης” στην Ουγγαρία. Η ομάδα φέρει το όνομα του γνωστού αγωνιστή της Αριστεράς και του ΚΚΕ, Νίκου Μπελογιάννη. Ήταν ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο, γιατί στη δίκη του, πάντα κρατούσε ένα γαρύφαλλο.

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ταξίδεψε στην Ουγγαρία, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ομάδας στο ελληνικό χωριό που φέρει την ονομασία “Μπελογιάννης” και σύναψε την συμφωνία. Μάλιστα ο Αλεξανδρίδης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κώστα Παπαλέξη και τον Χάρη Χριστοδουλίδη, που είναι ο ιθύνων νους της δημιουργίας αυτής της ομάδας. 

Το χωριό έχει εκκλησία, σχολείο δίγλωσσο, βιβλιοθήκη, πολιτιστικό σύλλογο, γήπεδο ποδοσφαίρου και πλαστικό 7/7 καθώς και κλειστό γυμναστήριο. Μετά την Γερμανία όπου έχει αναπτύξει συνεργασία με πέντε ακαδημίες, ήρθε η σειρά της Ουγγαρίας.

Η καθοριστική συμβολή του Παναγιώτη Κερμανίδη

Για να επιτευχθεί αυτή η συνεργασία, σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, του ΠΑΟΚ με την ομάδα “Μπελογιάνννης”, κομβική ήταν η συμβολή του βετεράνου άσου του Δικεφάλου, Παναγιώτη Κερμανίδη. 

Ο οποίος προέτρεψε τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συνεργαστούν με μία ομάδα που φέρει ελληνικό όνομα και διαθέτει προηγμένες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα ο Αλεξανδρίδης επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις της ΜΤΚ, της ομάδας που αγωνίστηκε και αναδείχθηκε ο Κερμανίδης. Το βασικό μέρος της προεργασίας, το έκανε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος με τον Χάρη Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.