Συνεργασία ΠΑΟΚ με συνδέσμους για να θωρακιστεί η Τούμπα

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2020

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό αρχίζει από σήμερα και είναι… διπλή. 

Πέρα από τις προπονήσεις και τα όσα θα δουλέψει ο Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές του εντός αγωνιστικού χώρου και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θέλει να φροντίσει ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και ο Ολυμπιακός να αναγκαστεί να αγωνιστεί και να αντιμετωπίσει εντός αγωνιστικού χώρου τον ΠΑΟΚ. 

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει την παραμικρή αφορμή για να αποφύγει να παίξει και επομένως δεν πρέπει να του δοθεί η παραμικρή ευκαιρία. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στο Metropolis 95,5 είχε στείλει μήνυμα στον κόσμο ώστε να μην συμβεί το παραμικρό μέσα και έξω από το γήπεδο. Η ΠΑΕ αναμένεται να έχει συνεργασία με τους Συνδέσμους ώστε από κοινού να περιφρουρήσουν τα συμφέροντα της ομάδας και έτσι αυτή η εβδομάδα είναι άκρως σημαντική για την κατάλληλη προετοιμασία. 

Θυμίζουμε ότι η ΓΑΔ Θεσσαλονίκης είχε αποστείλει έγγραφο στην ΕΠΟ και στη Super League ζητώντας να μάθει αν μεταξύ άλλων έχει δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια και στο γήπεδο ο Μαρινάκης με τους Καραπαπά, Θεοδωρίδη. Παράλληλα και όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες η “Μ”, υπάρχει σκέψη των Συνδέσμων να κάνουν συλλαλητήριο μακριά από την Τούμπα τη μέρα του αγώνα και μένει να φανεί αν θα γίνει πράξη αυτή η σκέψη τους. 

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα και αυτό είναι να… αναγκάσει τους ερυθρόλευκους να αγωνιστούν την Κυριακή στις 19:30 στην Τούμπα και να μην βρεθεί ένας νέος, πρόθυμος θεατρίνος σαν τον Οσκαρ Γκαρθία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.