«Συνέπεια και συγκέντρωση», τα δύο σημεία-κλειδιά για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης09 Οκτωβρίου 2022

Στο Πανθεσσαλικό ο Άρης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε μια ήττα πισωγύρισμα, μετά τη σπουδαία νίκη που είχε πανηγύρισε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν απόψε το βράδυ (21:15, Metropolis 95,5 – Novasports Prime) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” γι’ ακόμη ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ και με την αύρα της έδρας, που προμηνύεται… καυτή, στοχεύουν στη νίκη ώστε να μπουν ξανά στον δρόμο προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Εκείνο που θα χρειαστεί η ομάδα του Πάρντιου -και δεν το είχε στην Μαγνησία- είναι η αγωνιστική συνέπεια και η ισορροπία στο παιχνίδι της. Απέναντι σε μια ΑΕΚ που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ανεβασμένη μετά το… πάρτι στην πρεμιέρα του νέα της γηπέδου “Opap Arena” και θα προσπαθήσει να επιστρατεύσει την αύρα και το momentum.

«Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί στη διάρκεια των αγώνων. Στον Βόλο παίζαμε καλά μέχρι το 20άλεπτο και μετά χάσαμε την προσήλωσή μας. Φέτος οι ομάδες είναι καλύτερες κι αν χάσεις την προσήλωσή σου έστω για λίγα λεπτά θα το πληρώσεις, οπότε με την ΑΕΚ πρέπει να έχουν συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια. Περιμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Υπάρχει σεβασμός αλλά παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο αλλά και συγκέντρωση. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να σκοράρουμε για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας», επεσήμανε ο Φαμπιάνο σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι για το αποψινό ντέρμπι. 

Στο Πανθεσσαλικό έπαιξε με δύο παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας. Στο α’ ημίχρονο Βραζιλιάνος είχε τον Πίρσμαν δίπλα του και στο β’ μέρος τον Ν’ Κουλού. Ο τελευταίος έχει προβάδισμα απόψε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα καθώς το πείραμα με τον Βέλγο δεν λειτούργησε αποδοτικά. 

«Δυστυχώς οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι μέρος του παιχνιδιού και της ζωής του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν επιλογές στον προπονητή. Προσωπικά έχω την ευθύνη να δώσω σιγουριά στον συμπαίκτη μου. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βελτιωθεί η επικοινωνία μου με τον νέο μου παρτενέρ γιατί αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συνεργασίας μου με τον Μπράμπετς», σχολίασε ο Φαμπιάνο για την σοβαρή απουσία του Τσέχου από το πλευρό του, ενώ αναφερόμενος στην παρουσία του Πάρντιου, είπε «Υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας. Το ιδιαίτερο του νέου κόουτς είναι ότι θέλει να παίζουμε με υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι θέλει σε κάθε λεπτό τόσο τη δημιουργία όσο και τα τρεξίματα. Θέλει επίσης να βλέπει μια συμπαγής ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.