Συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο απολογισμό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Στέλιος Παρθενάκης19 Ιανουαρίου 2021

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) στις 13:00 η ΚΑΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου με αφορμή την πρώτη εβδομάδα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Οι επιτελείς της ΚΑΕ ανοίγουν τα χαρτιά τους σε μια προσπάθεια να είναι ξεκάθαροι για την πορεία της αύξησης προκειμένου άπαντες να γνωρίζουν τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί.

*Η «Θύρα 4» αναφέρθηκε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να συνδράμουν. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Το μπάσκετ κράτησε όρθιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποτέλεσε ναυαρχίδα του συλλόγου σε εποχές μαύρες για το ποδόσφαιρο. Σήμερα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ καλείται με τη σειρά του να στηρίξει το τμήμα που του χάρισε ευρωπαϊκούς και εγχώριους τίτλους, ομαδάρες, δόξες και μεγαλεία.Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θα συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις στην παρούσα ΑΜΚ (στοιχεία παραθέτονται στη συνέχεια) προσκαλώντας τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου και όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πράξει αναλόγως.

Οι καλύτερες ημέρες στις οποίες όλοι ελπίζουμε για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εξαρτώνται από το εγχείρημα αυτό. Αφήνουμε στην άκρη τις οποίες πικρίες του παρελθόντος, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις».
*Με έμφαση στην τακτική και την ανάλυση του αντιπάλου, ολοκληρώθηκε και το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.O προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και λευκό απουσιολόγιο. Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (20/1) με μία προπόνηση το απόγευμα (17:00).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.