Συνέντευξη Μητσοτάκη: Οργισμένοι οι γονείς των θυμάτων των Τεμπών

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Κύμα οργής προκάλεσε στους συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ.

Γονείς και συγγενείς ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο εκφράζουν την οργή τους για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στη σιδηροδρομική τραγωδία έκανε μια ανάρτηση στο Χ απαντώντας για όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέροντας: 

«Εγώ κύριε Πρωθυπουργέ εάν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα τα παιδιά μου σπίτι και να συνεχίσω την ζωή μου από εκεί που σταμάτησε και όχι στο πεδίο που θέλετε να γυρίσετε εσείς. 

Εκεί που σταμάτησε η ζωή μου από τα λάθη όλων σας. Θα ήθελα να μην είμαι σε αυτήν την θέση που είμαι τώρα να προσπαθώ να σας πω τα αυτονόητα, αυτά που ακόμα και η ανιψιά μου 12 χρονών καταλαβαίνει».

Ωστόσο και ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών, μιλώντας στο Kontra News 21:30, σχολίασε όσα είπε στην συνέντευξή του ο πρωθυπουργός. 

Αφού άκουσε το πρώτο απόσπασμα είπε: «Δεν πληροφορήθηκε σήμερα τι έγινε; Δεν πληροφορήθηκε; Τριαντόπουλος, Ράπτη, Πλεύρης και Παπαδόπουλος, αυτό το φιντάνι από την Κοζάνη. 

Δεν τα πληροφορήθηκε αυτά; Δηλαδή πρέπει να πάμε στη Βουλή πάλι και να μπούμε σε διαδικασίες επιτροπών; 

Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον ανακριτή για το έγκλημα της συγκάλυψης. Βγαίνει ήδη εισαγγελέας και σας το λέει κατάμουτρα.Έχει γίνει συγκάλυψη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.