Συνελήφθη ο Πρόμες, κατηγορείται ότι μαχαίρωσε συγγενή του

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2020

Χειροπέδες στον Κουίνσι Πρόμες πέρασε η ολλανδική αστυνομία για φερόμενη συμμετοχή του σε σοβαρό περιστατικό με μαχαίρωμα στα περίχωρα του Άμστερνταμ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ τέθηκε υπό κράτηση το πρωί της Κυριακής (13/12) σχετικά με την επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο σε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Η De Telegraaf αναφέρει ότι ο Πρόμες συνελήφθη για υποψία επίθεσης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός μέλους της οικογένειας.

Η σύλληψη επιβεβαιώθηκε την Κυριακή το πρωί από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Jelmer Geerds.

Ο Πρόμες λέγεται ότι πραγματοποίησε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση σε μια αποθήκη στο Abcoude, μια πόλη στην επαρχία της Ουτρέχτης.

Ήταν σε αυτό το πάρτι ο φτερό που φέρεται να διαφωνούσε με ένα μέλος της οικογένειας, για άγνωστους λόγους, και τον μαχαίρωσε αφήνοντάς τον σοβαρά τραυματία.

Όπως επιβεβαιώθηκε από τον κ. Geerds, το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία πριν από ένα μήνα.

«Ακούσαμε μόνο για το συμβάν πριν από ένα μήνα. Στη συνέχεια ξεκίνησε έρευνα και σήμερα το πρωί αυτή οδήγησε σε σύλληψη», πρόσθεσε ο κ. Geerds.

Το φερόμενο αδίκημα συνεπάγεται μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών σε περίπτωση που ο Ολλανδός διεθνής κριθεί ένοχος.

Ένας δικαστής θα αποφασίσει την Κυριακή το απόγευμα εάν ο Πρόμες θα προσαχθεί σε δίκη.

Αυτή τη στιγμή, ο άσος του Άγιαξ μπορεί τώρα να παραμείνει στη φυλακή για τρεις ημέρες το πολύ, αν και η προδικαστική κράτηση μπορεί να παραταθεί.

Ζητήθηκε από τον Ajax να σχολιάσει τη σύλληψη την Κυριακή και ένας εκπρόσωπος του συλλόγου είπε: «Ο Quincy δεν εμφανίστηκε κατά την προπόνηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.