Συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Στη σύλληψη του Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς, που τον προηγούμενο Νοέμβριο είχε διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα (και αυτό της Μπέρνλι με τον Ολυμπιακό), προχώρησε η αστυνομία της Βοσνίας.

Ο Βίντσιτς συνελήφθη μαζί με την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, που θεωρείται επικεφαλής κυκλώματος σωματεμπορίας, ενώ ο Σλοβένος διαιτητής περιλαμβάνεται στη λίστα των 26 ατόμων που εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης όπλων και ναρκωτικών. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύλληψη έγινε τη στιγμή που οι Βίντσιτς και Μαξίμοβιτς προσπαθούσαν μαζί με τρεις γυναίκες να περάσουν με βάρκα τα σύνορα με την Κροατία!

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στο σπίτι βρέθηκαν 14 πακέτα με συνολικά 46 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 όπλα, 3 αλεξίσφαιρα, πάνω από 20.000 ευρώ σε διάφορα νομίσματα, κινητά, λάπτοπ, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές.

Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται, ενώ σε 16 θα απαγγελθούν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, αφού θεωρούν ότι είναι μέλος μίας μεγάλης διεθνούς σπείρας που είναι αναμεμειγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία και κλοπές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.