«Συνεχίζουμε δυναμικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2021

«Συνεχίζουμε δυναμικά με την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην πλατεία Επταλόφου» επισημαίνει ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 15ης Δεκεμβρίου και η ανακοίνωση του δήμου:

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00 στην Πλατεία Επταλόφου.
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου, τον οποίο θα συνοδεύσουν μικρά παιδιά ντυμένα αγγελάκια από μας παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.

 Στη συνέχεια μας μας γιορτινής και λαμπερής στιγμής τέσσερις μπαλαρίνες από το εφηβικό Τμήμα Μπαλέτου του Δήμου μας, οι οποίες θα χορέψουν ένα μικρό απόσπασμα από το κλασικό έργο του Τσαϊκόφσκι «Ο Καρυοθραύστης».

  Ακολούθως τα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Αγιοβασιλάκια θα μας χορέψουν ντυμένα με γιορτινές στολές. 

Τα υπέροχα χορευτικά σύνολα από τη Σχολές χορού DANCE mania Studio μας Μάχης Γκόρη και του T.K. Dance Studio μας Τίτι Κορδέλ, θα μαγέψουν το κοινό με μας χορευτικές παραστάσεις, ενώ δεν θα λείψει από αυτή τη λαμπερή ημέρα το μαγευτικό κουαρτέτο σαξοφώνων WAPANGO SAXOPHONE ASSEMBLE με υπέροχες τζαζ μελωδίες από τον Χάρη Καπετανάκη και μας συνεργάτες του.

Προσκαλούμε τον κόσμο για μία μεγάλη γιορτινή βόλτα μας δρόμους των Αμπελοκήπων τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα και τις επίσημες οδηγίες για την προστασία από τη μετάδοση του Covid-19.

Στη συμβολή των Βενιζέλου – Πανταζοπούλου θα συναντήσετε τον Αχιλλέα Βασιλειάδη, ο οποίος θα μας συγκινήσει και θα μας ταξιδέψει με ένα πλούσιο πρόγραμμα Ποντιακής μουσικής, ενώ λίγα μέτρα μακριά ο υπέροχο Δημήτρης Τριχάκης, θα μας διασκεδάσει με ένα όμορφο Κρητικό πρόγραμμα.

 Κατά μήκος του δρόμου σκανδαλιάρικα ξωτικά θα διασκεδάσουν τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια και τραγούδια.

 Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων θ΄απασχολήσει τα παιδιά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές. 

Στη οδό Χαλκίδη στο ύψος μας οδού Χρ. Κανάκη η Γεωργία Μαρνέλλου με την ορχήστρα μας θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, ενώ λίγα μέτρα μακριά ο Παναγιώτης Παπαχατζής με την παρέα του θα ταξιδέψουν το κοινό με μουσική latin, μπαλάντες και ακουστική μουσική. 

Τα σκανδαλιάρικα ξωτικά θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με πρωτότυπες ξωτικοδοκιμασίες σαπουνόφουσκες και παιχνίδια. 

Η Γ΄ τάξη του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων θα συμμετέχει με κατασκευές χριστουγεννιάτικών στολιδιών για μας μικρούς μας φίλους και με μπαζάρ για την ενίσχυση του παιδικού χωριού Φιλύρου.

 Στην οδό Βενιζέλου στο ύψος μας οδού Π. Γρηγορίου, Η Kimolias Band με τον Παναγιώτη Πεκερίδη θα μας διασκεδάσει με μουσικό ελαφρο-λαϊκό πρόγραμμα. 

Ενώ λίγα μέτρα μακριά οι ΚΑΤΙΦΕ με τον Κώστα Γιακουσίδη θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο του ρεμπέτικου τραγουδιού.

 Οι Εθελοντές μας Αντιδημαρχίας Εθελοντών και Μας Γενιάς του Δήμου θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους με διάφορες ενδιαφέρουσες και γιορτινές δραστηριότητες. 

Τέλος οι ξυλοπόδαροι με τα ξωτικά θα διασκεδάσουν τα παιδιά με παιχνίδια χαρίζοντας απλόχερα γέλιο και χαρά. 

Στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου – Φιλιππουπόλεως, ο Ιωάννης και η Μαρίνα με Ροκ διάθεσή θα μας ξεσηκώσουν και θα ανεβάσουν το κέφι ακόμη πιο πολύ!

 Οι μοναδικοί Souled Out σε ρυθμούς Swing θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

 Στελέχη μας Δημοτικής βιβλιοθήκης θα απασχολήσουν με διάφορες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες τα μικρά παιδιά. Σκανδαλιάρες ξωτικούλες θα είναι εκεί για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.