Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Ίνγκασον: «Η Ζενίτ δίνει 4.5 εκ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ ζητά 5.5»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Τα δημοσιεύματα από την Ρωσία για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας και της Ζενίτ για τον Ίνγκι Ίνγκασον, συνεχίζονται με περισσότερες λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι υπήρξε διάψευση από τον Μάκη Γκαγκάτση για οποιαδήποτε κρούση για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με αναφορά της ρωσικής ιστοσελίδας sports.ru ο Ισλανδός αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δυο ομάδων της ρωσικής λίγκας που ψάχνουν αμυντική ενίσχυση, προσθέτοντας συγκεκριμένους αριθμούς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Λοκομότιβ Μόσχας θέλει να πάρει δανεικό τον Ίνγκασον, προτείνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ για «ενοίκιο» στον ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που παίξει στο 70% των αγώνων της ρωσικής ομάδας τότε να ενεργοποιηθεί οψιόν αγοράς 3.500.000 ευρώ.

Στον αντίποδα - όπως γράφουν στην Ρωσία - η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που εισέπραξε το ποσό των 2.000.000 ευρώ για την μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν στην Λυών, θέλει να πάρει με κανονική μεταγραφή τον 29χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Η πρόταση της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη για τον Ίνγκασον φτάνει τα 4.500.000 ευρώ, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητάει για το ποσό των 5.500.00 ευρώ για τον παραχωρήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.