Οι άνθρωποι του Ηρακλή περιμένουν αγωνιωδώς ποτέ θα δοθεί επιτέλους το πράσινο φως από τους ειδικούς για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Παρότι ποδοσφαιρική δράση δεν υπάρχει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι κυανόλευκοι βρίσκονται συνεχώς σε επαφές με χορηγούς που θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα με κύριο στόχο την άμεση επιστροφή του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά!
Επιπλέον, αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας να υπάρξει νέα συνάντηση τόσο με τον Σκλαβενίτη, όσο και με την ΑΓΕΤ προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.
Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή συνεχίζουν να ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα που τους έχει δοθεί από το τεχνικό επιτελείο για να διατηρηθούν όσο αυτό είναι εφικτό σε φόρμα.
Προτείνουμε
-
Η νέα SL2, ο Αστέρας Β και ο ΚΑΠ 08 Μαρτίου 2026
-
Τουρκία: Τι σηματοδοτεί η αποστολή F-16 στα Κατεχόμενα 08 Μαρτίου 2026
-
ΕΠΣΜ: Η εξέλιξη των σημερινών αγώνων (8/3) 08 Μαρτίου 2026
-
Φωτορεπορτάζ: Bραβεύσεις στην γιορτή της ΕΠΣ Κιλκίς 08 Μαρτίου 2026
-
Καταφύγια στην Ελλάδα: Δείτε στον χάρτη πού βρίσκονται 08 Μαρτίου 2026
-
Απίστευτος Τριάντης στο MLS: Σκόραρε και ξέσπασε σε κλάματα 08 Μαρτίου 2026
-
GBL: Δύσκολα ματς για ΠΑΟΚ και Ηρακλή σε ΣΕΦ και Ιβανώφειο 08 Μαρτίου 2026