«Συνεχίζονται οι συζητήσεις Ιντέγε-Μαλάτιασπορ»

Πέτρος Χαριζακλής30 Απριλίου 2020

Ο Μπράουν Ιντέγε έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον φετινό Άρη, συμβόλαιο που όμως ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής χρονιάς. Ο Νιγηριανός επιθετικός με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του πριν μερικές μέρες άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αρης και Ιντέγε είναι διατεθειμένο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν, ωστόσο τούρκικο δημοσίευμα εμφανίστηκε και κάνει λόγο για συζητήσεις του Νιγηριανού με την Μαλάτιασπορ. Σύμφωνα με το spor44.com, οι μεταγραφικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, με την Μαλάτιασπορ να θέλει να κλείσει το ρόστερ της το νωρίτερο δυνατό για την επόμενη σεζόν.

Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει πως οι πρώτες επαφές που έγιναν με τον παίκτη είχαν θετικά αποτελέσματα και πως ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σεργκέν Γιαλσίν, ήθελε τον Ιντέγε στην ομάδα και στην αρχή της χρονιάς. Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται ο αριθμός των τερμάτων που έχει πετύχει ο Ιντέγε στον Αρη, η μεταγραφή στην Κίνα πριν τρία χρόνια αλλά και το γεγονός πως το όνομά του έχει ακουστεί και για τις Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.