Κύπελλο: Προημιτελικών συνέχεια με φαβορί Ολυμπιακό και Προμηθέα

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2024

Η δεύτερη μέρα των προημιτελικών του Final-8 του Κυπέλλου περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Περιστέρι και Προμηθέας-Πανιώνιος.

Ολυμπιακός και Περιστέρι έρχονται αντιμέτωποι στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλέιου (18:00,Cosmote Sport 5) στο τρίτο προημιτελικό, με τις δύο ομάδες να είναι οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης. 

Πρόκειται για την 2η και την 3η ομάδα της κατάταξης της Stoiximan Basket League και αναμένεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για ένα εισιτήριο στην τετράδα του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν κάποια αλλαγή στη λίστα των ξένων με τον ΜακΚίσικ ενώ ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για να κερδίζει όσα περισσότερα μπορεί».

Τρεις ώρες αργότερα, ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (21:00,Cosmote Sport 5) στον τέταρτο και τελευταίο προημιτελικό, με την ιδιαιτερότητα ότι πρόκειται για δύο ομάδες που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Οι Πατρινοί βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος στην 5η θέση, ενώ οι κυανέρυθροι ηγούνται της κούρσας στην Elite League και στόχος να μην τι άλλος είναι η επιστροφή στη A1.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει σχηματιστεί το ένα ζευγάρι των ημιτελικών και είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που θα αναμετρηθούν το Σάββατο στις 18:00.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.