Συνεχίζει ο Ηρακλής με στόχο το απόλυτο

Αχίλλειος Έξαρχος18 Φεβρουαρίου 2020

Η 14η νίκη σε ισάριθμους αγώνες και η μαθηματική εξασφάλιση του αγωνιστικού στόχου που είχε εξ αρχής τεθεί και ήταν η άνοδος στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣΜ δεν επηρεάζουν το αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή, το οποίο δεν παρεκκλίνει της πορείας του.

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν ως την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος μοναδικός αγωνιστικός στόχος για το συγκρότημα του Μαργαρίτη Κεχαγιά είναι να συνεχίσει με νίκες ως το τέλος και να κλείσει τη χρονιά με το απόλυτο των νικών.

Βεβαίως, όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του Ηρακλή και των υπόλοιπων ομάδων του ομίλου του, ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια έχουν διαπιστωθεί σημάδια αγωνιστικής χαλαρότητας στη Μίκρα και ο τεχνικός Μαργαρίτης Κεχαγιάς θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της τελικής ευθείας του Πρωταθλήματος.

Καθώς οδεύουμε, βεβαίως, προς την ολοκλήρωση της σεζόν, το ενδιαφέρον της οικογένειας του Ηρακλή θα μετατοπίζεται κυρίως προς το διοικητικό κομμάτι, με την ελπίδα πως θα βρεθούν οι λύσεις για την επιστροφή του Ημίθεου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.