Συνεχίζει με συνέπεια ο ΠΑΟΚ...

Γιώργος Ζαΐρης02 Δεκεμβρίου 2022

Προφανώς και η ΑΕΛ Λεμεσού έχει το μυαλό της στο Πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο όταν σε λίγες μέρες δίνει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ενώ βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να προσπεράσουμε την νίκη του ΠΑΟΚ αφενός και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν τα γκολ. Το κλισέ... ¨δουλεμένα στην προπόνηση" είναι η πραγματικότητα αφού και εδώ στην Κύπρο παρακολουθώντας τις προπονήσεις αυτά τα πράγματα βλέπαμε.

Ο Μπίσεσβαρ για δεύτερο συνεχόμενο ματς σκοράρει και αυτό είναι καλό ανεξάρτητα του αν φέτος σε αντίθεση με την περσινή χρονιά των 52 αγώνων ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος. Αλλά έχοντας την εικόνα του κακού Μπίσεσβαρ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, εδώ στην Κύπρο έχει δώσει το δικαίωμα στον Λουτσέσκου να χαμογελά.

Ο Φιλίπε Σοάρες άλλη μια εξαιρετική ασίστ ερχόμενος από πίσω και όχι ως δεκάρι που τον δοκίμαζε συνεχώς στην Ολλανδία ο Λουτσέσκου. Σημαντικό και το ότι ο Ολιβέιρα πέτυχε ένα ωραίο γκολ γιατί τα χρειάζεται να για να πάρει ακόμη περισσότερη ψυχολογία.

Οπως επίσης θετικό είναι πως ο Τσαούσης χθες έπαιξε χωρίς φόβο δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τη θλάση. Πολύ απλά διότι έτσι θα βάζει πίεση στον Ράφα Σοάρες που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν και χθες ήταν συνεπής βάζοντας πάντα ως παράμετρο πως δεν είναι ματς επίσημα και γίνονται ενδιάμεσα δυνατών προπονήσεων.

Κλείνω με την παρουσία του κόσμου στο Τσίρειο. Ειναι μεγάλη υπόθεση για αυτούς τους φίλους να έχουν την ομάδα μπροστά τους και όχι μπροστά σε μια οθόνη. Σπάνια συμβαίνει και το ζουν με μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.