Συνεχίζει με Καστρίτη, κριτήριο για όλους ο αγώνας με το Ρέθυμνο

Στέλιος Παρθενάκης14 Ιανουαρίου 2020

Από το βράδυ του Σαββάτου που ο Ηρακλής γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και παράλληλα πραγματοποίησε νέα κακή εμφάνιση, υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας.

Ακολούθησε ευρεία συζήτηση του προέδρου της ομάδας Θόδωρου Δρακόπουλου με όλους τους συνεργάτες του και εξετάστηκαν όλες οι πιθανές λύσεις για να αλλάξει το κλίμα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιάννη Καστρίτη,ο οποίος θεώρησε ότι μπορεί να είναι μια πιθανή λύση για να ταρακουνηθούν άπαντες, αλλά η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.

Ετσι, ο Ηρακλής συνεχίζει με τον Ελληνα τεχνικό, που έχει τις ευθύνες του ως έναν βαθμό, αλλά ανάλογες έχουν και οι παίκτες. Για τον λόγο αυτό τόσο στο γήπεδο και στην προπόνηση θα υπάρχουν επαφές με παίκτες από τη διοίκηση, όπως και γίνεται προσπάθεια από όλη την ομάδα να αλλάξει ο κλίμα.

Αλλωστε, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι πάνω από όλα προέχει το συμφέρον της ομάδας και πως άπαντες πρέπει να είναι 100% αφοσιωμένοι στο πλάνο και τον στόχο. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η διοίκηση προσπαθεί να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, οπότε το ίδιο απαιτεί και από τους παίκτες.

Πάντως πως έγινε μια σχετική έρευνα για πιθανούς διαδόχους, αλλά ο Θόδωρος Δρακόπουλος στηρίζει τον Γιάννη Καστρίτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο είναι τεστ για όλους, αφού υπάρχει δυσαρέσκεια από τους φιλάθλους και η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, για να μην χαθεί η καλή σχέση κόσμου-ομάδας.

Το σίγουρο είναι ο Ηρακλής μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα, όπως και επίσης τα επόμενα τρία ματς είναι καθοριστικά.

Αγωνιστικά, από την χθεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Τέντι Οκερεαφόρ, που είχε ενοχλήσεις στη μέση από τον αγώνα με τον Αρη και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί, ενώ όπως όλα δείχνουν δε διακυβεύεται η συμμετοχή του στον Σαββατιάτικο αγώνα (18/01, 15:30) με το Ρέθυμνο. Οπότε στην επόμενη αναμέτρηση ο “Ημίθεος” θα επιχειρήσει restart, αφού σε ενδεχόμενες επιτυχίες με Ρέθυμνο και Λάρισα όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.