Συνεχίζει µε Παν. Παπαδόπουλο ο Ολυµπιακός Θ.

Metrosport Team27 Ιουνίου 2022

Ο Ολυµπιακός Θ. Θα παίξει για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Στην κανονική περίοδο τερµάτισε πρώτος µε οχτώ βαθµούς διαφορά από τον δεύτερο, έχοντας 13 νίκες, µια ισοπαλία και δύο ήττες και τέρµατα 49-16 και στα πλέι οφ πάλι πρώτος κατακτώντας το Πρωτάθληµα µε τέσσερις νίκες, µια ισοπαλία και µια ήττα και τέρµατα 13-5. 

Προπονητής συνεχίζει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος για το πρωτάθληµα που τελείωσε, τόνισε: «Υπήρχαν τρεις τέσσερις οµάδες που ξεχώρισαν. Να πω ότι ήταν λάθος το µπόνους βαθµών καθώς εµείς τερµατίσαµε την κανονική περίοδο οχτώ πόντους µπροστά από τον δεύτερο και στα πλέι οφ µετατράπηκε η διαφορά σε τρεις βαθµούς και θα µπορούσε µε µια ήττα να ανατραπεί η κατάσταση. Εµείς ξεχωρίσαµε στη φυσική κατάσταση καθώς οι προπονήσεις µας ήταν πιο συχνές και παίρναµε τις διαφορές στο δεύτερο ηµίχρονο των αγώνων. 

Τι βοήθησε στην επιτυχία; 

«Η οµοιογένεια των παικτών. Τα παιδιά ήταν έξι επτά χρόνια µαζί έχοντας και τη βοήθεια των έµπειρων Σαββαίδη, Χατζησεβαστού, Παπαδόπουλου Γρ. και Αναστασιάδη».

Πως θα πρέπει να γίνει το νέο Πρωτάθληµα; 

«Πιστεύω θα πρέπει να γίνουν όµιλοι 13,14 οµάδων και ο πρωταθλητής να είναι πρωταθλητής». 

Θα µείνει το υπάρχον υλικό; 

«Αν µας ζητήσουν παίκτες θα τους δώσουµε. Προτάσεις υπάρχουν για δύο τρία παιδιά από οµάδες σούπερ λιγκ Κ19. Να πω ότι πέρσι δώσαµε παίκτη και στον ΠΑΟΚ. Θα αποχωρήσουν από την οµάδα τέσσερις πέντε παίκτες που είναι φοιτητές και θα πάνε στα µέρη από όπου κατάγονται. Στον αντίποδα θα προωθηθούν στην πρώτη οµάδα παίκτες της Κ17. Στόχος µας θα είναι η παραµονή στην κατηγορία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.