ΣυνέΧισε... Ατρόμητος ο ΠΑΣ!

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2021

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννενα αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έψαχνα την πρώτη τους νίκη στη φετινή Superleague 1, και έπειτα από την αλλαγή της τεχνική ηγεσίας στην ομάδα του Περιστερίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να δώσουν συνέχεια στις πειστικές τους εμφανίσεις, με το τελικό 1-1, να αφήνει χαμόγελα στους φιλοξενούμενους και να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να πάρουν τον πρώτο τους τρίποντο. 

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έβαλαν από τα πρώτα λεπτά τις βάσεις για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, χάρη στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Γιούρι Λοντίγκιν, έπειτα από το λάθος του Πίρσαν που έκανε πιο εύκολη τη δουλειά για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο ΠΑΣ μέχρι το 20ο λεπτό είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, κάτι που άλλαξε από την ευκαιρία του Περέα, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Χατζηισαϊα αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ - α - τετ τον Πίριτς, ενώ οι Ηπειρώτες συνέχισαν να ψάχνουν τα αδύναμα σημεία των γηπεδούχων με κάθετες μεταβιβάσεις. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ, να θέλει να βγάλει αντίδραση για ακόμη μία φορά με τον Περέα, αλλά η προσπάθεια του δεν κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, ενώ από την πλευρά του Ατρομήτου, ο Κλωναρίδης δημιούργησε επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ του Λοντίγκιν, χωρίς να μπορεί να σκοράρει. 

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει τον ΠΑΣ σε ρόλο «κυνηγού» , αλλά στο 72΄η προσπάθεια του Μπέρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτη σε τετ α τετ που είχε, ενώ 15 λεπτά αργότερα υπήρξε νέα προσπάθεια του Περέα που σταμάτησε από τον Παπαδόπουλο πριν ο ίδιος «εκτελέσει» για την ισοφάριση, κάτι που έγινε ένα λεπτό αργότερα στο 91΄όταν ο Μορέιρα υποδέχθηκε την πάσα του Μίνα και πλάσαρε εύστοχα και έπειτα από τον έλεγχο του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά για το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος):Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης (61’ Νάτσος), Μπεντινέλι, Κλωναρίδης (75’ Μπεντινέλι), Κουλούρης (75’ Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82’ Παντελάκης), Πίρσμαν, Μορέιρα, Καραχάλιος (82’ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Τριάδης (46’ Λώλης), Περέα, Σνάιντερ (46’ Μπρέμερ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.