Επιχείρηση «συστηματικής πληροφόρησης» για τη Νέα Τούμπα -Οι εντολές του Ιβάν Σαββίδη

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Σε μία προσπάθεια να ενημερώσει αναλυτικά το φίλαθλο κοινό του, για όλες τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο επίσημος ΠΑΟΚ και τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς, άρχισε από χθες επί της ουσίας, μία «επιχείρηση» συστηματικής πληροφόρησης.

Προφανώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν πως η μη έγκαιρη δημοσιοποίηση προθέσεων, ενεργειών, ραντεβού που έγιναν και θα γίνουν καθώς και κάθε είδους πρωτοβουλιών, λειτουργεί αποτρεπτικά στην προσπάθεια που γίνεται για τη Νέα Τούμπα. Εστω κι αν απαιτήθηκε μεγάλο διάστημα για να γίνει αυτό αντιληπτό, ήρθε η ώρα να αρχίσει από τον επίσημο ΠΑΟΚ η συστηματική ενημέρωση.

Μάλιστα στελέχη της ΠΑΕ προϊδέαζαν, πως στο επίσημο site της ομάδας, θα υπάρχει ειδική ενότητα και κάθε τι που θα συμβαίνει, θα δημοσιοποιείται. Όπως έγινε και χθες όταν έγινε γνωστή, μία ακόμη τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ που στελεχώνουν την ομάδα εργασίας για το νέο γήπεδο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε:

«Σύσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ομάδα εργασίας για τη Νέα Τούμπα είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη σύσκεψη εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες κι αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς. Από εδώ και πέρα ζητήθηκε οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους.

Παράλληλα δόθηκε εντολή για συνεχή διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.