Συνάντηση Βρούτση με τους διαιτητές και συζήτηση για κάμερες ασφαλείας και στα αποδυτήρια

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2023

Αντιπροσωπεία διεθνών διαιτητών ποδοσφαίρου και εκπροσώπων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, υποδέχθηκε στο γραφείο του κατόπιν αιτήματος  ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

 Οι τρεις πλευρές έγινε με αφορμή τα ζητήματα της διαιτητής, την έκρυθμη κατάσταση της κερκίδας καθώς και την εφαρμογή των  μέτρων που ανακοινώθηκαν. 

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε  για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, η οποία ικανοποιεί αρκετά από τα πάγια αιτήματά τους, όπως αυτό της τοποθέτησης καμερών υψηλής ευκρίνειας στους διαδρόμους των αποδυτηρίων τους, αλλά και του ελέγχου της εύρυθμης λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας από τα αστυνομικά όργανα. Παράλληλα, ζήτησε προτάσεις και από εκείνους μέχρι το τέλος του Μάρτη 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι διεθνείς διαιτητές Ανδρέας Γκάμαρης και Τάσος Παπαπέτρου, οι Βασίλης Φωτιάς και Βαγγέλης Μανούχος, οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και Ανδρέας Φωτόπουλος, καθώς και οι Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου, εκ μέρους της ΚΕΔ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.