Συνάντηση με Αυγενάκη: Το μπαλάκι στον Υφυπουργό με έτοιμη λύση από τον ΠΣΑΠ

Χάρης Δημαράς21 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση δύο ωρών πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στο Υπουργείο.

Θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, οι οφειλές παλιών ΠΑΕ που παραμένουν σε εκκρεμότητα και ο τρόπος που πρέπει να βρεθεί ώστε να βοηθηθούν άμεσα για να μη χαθούν τα δεδουλευμένα τους. 

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και τα υπόλοιπα μέλη που τον συνόδευαν εξέθεσαν πλήρως το πρόβλημα και τόνισαν ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, με καταβολή ποσοστού από το στοίχημα, ή από άλλη κατεύθυνση, χωρίς να επιβαρύνεται η τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ταμείο, από το οποίο θα μπορέσουν να τα λάβουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει τα χρήματά τους.

Ο κ. Αυγενάκης σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να εξάρει το έργο που έχει κάνει στο Υφυπουργείο, όμως δεν φάνηκε θετικός στο να δοθεί λύση από το στοίχημα, λόγω πιθανής αντίδρασης από τις ομάδες. Στον Υφυπουργό όμως παρουσιάστηκε έτοιμη δεύτερη λύση από την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, η οποία δεν σχετίζεται ούτε με το στοίχημα, ούτε με τον κρατικό κορβανά. 

Το «μπαλάκι» πλέον βρίσκεται στην πλευρά Αυγενάκη, ο οποίος καλείται να δώσει πολιτική λύση για τους 1.500 ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα λόγω κακής διαχείρισης ή σκόπιμης χρεωκοπίας πολλών ΠΑΕ που δε βρίσκονται πλέον σε λειτουργία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.