«Συνάντηση κορυφής» Βερόν-Καραγκούνη: «Σπουδαίος άνθρωπος, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»

Metrosport Team31 Μαΐου 2023

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε με τον άλλοτε συμπαίκτη του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Ινδονησία και ο θρυλικός Αργεντινός μέσος έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή μέσω του Instagram, ποστάροντας ένα στιγμιότυπο από την συνάντηση...κορυφής!

Οι συναντήσεις απ' τα παλιά με διακεκριμένους πρώην συμπαίκτες συνεχίζονται για τον Γιώργο Καραγκούνη. Μετά τον Μάρκο Ματεράτσι στη Νέα Υόρκη, ο παλαίμαχος Έλληνας θρύλος είχε reunion με τον σπουδαίο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Ινδονησία στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν οι παλιές δόξες της Ίντερ σε διάφορες χώρες.

Ο «τυπάρας» δείπνησε μαζί με τον Αργεντινό νυν αντιπρόεδρο της ομάδας της γενέτειράς του, Εστουδιάντες, με τον οποίο συνυπήρξε στους Νερατζούρι τη σεζόν 2004-05 όταν ο τελευταίος αγωνίστηκε δανεικός από την Τσέλσι και πριν ο «Κάρα» πάρει μεταγραφή για την Μπενφίκα.

Μάλιστα, ο Βερόν ανέβασε φωτογραφία παρέα με τον Καραγκούνη στα stories του στο Instagram, στην οποία τον αποθέωσε χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο άνθρωπο και τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Σπουδαίος άνθρωπος, σπουδαίος φίλος. Και ο καλύτερος παίκτης από την Ελλάδα».

Ο Καραγκούνης έκανε repost τη δημοσίευση του Αργεντινού ανταποδίδοντας τα όμορφα λόγια και γράφοντας: «Ο πιο ποιοτικός παίκτης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.