Συνάντηση Μπαλτίδη, Ευγενίου και Σγουρή για τον «γάμο» Απόλλωνα-Τρίγλιας

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Ιουλίου 2021

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη Απόλλλωνα, Τάκης Μπαλτίδης χθες αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 ότι οι «κοκκινόμαυροι» κινούνται για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας. 

Ως γνωστόν από την περασμένη σεζόν ο Ερασιτέχνης Ηρακλής κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσει το ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής, χωρίς πάντως να έχει προχωρήσει σε συμφωνία. Παρά την αιασιοδοξία που είχαν οι «κυανόλευκοι» ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν, φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. 

Ο ισχυρός άνδρας της Τρίγλιας, Στράτος Ευγενίου συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Φώτη Μπαλτίδη προκειμένου να συζητήσουν για τον τρόπο που θα μπορέσουν οι «κοκκινόμαυροι» να πάρουν το ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής ώστε να μπορέσουν τη νέα σεζόν να βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ 2 κι όχι στην Γ΄ Εθνική. 

Οι συζητήσεις προχώρησαν, ενώ οι δικηγόροι και των δύο πλευρών επεξεργάζονται το πλάνο της συμφωνίας. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της Τρίγλιας και βετεράνος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Κώστας Σγουρής. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.