Συναντήσεις του Μονεμβασιώτη με ανθρώπους του Ηρακλή

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης και αναμένεται σήμερα να έχει συναντήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Στράτο Ευγενίου και τον πρόεδρο του ΓΣ Μάκη Κυριζίδη. Θα βρεθούν στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος του του κ Μονεμβασιώτη για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή. Ενδεχομένως να μεταβεί και στη Μίκρα, καθώς θέλει να δει τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά και τη συνάντηση που είχε με τους οπαδούς του Ηρακλή το βράδυ της Κυριακής παραμένει ιδιαίτερα «ζεστός» για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Σε ερώτηση πάντως του metrosport.gr και της Metrosport για το αν θα αναλάβει τον Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είπε ότι διερευνά κάποια πράγματα και θα πάρει τις αποφάσεις του τις επόμενες εβδομάδες, τους επόμενους μήνες. Να αναφέρουμε ότι ο Παν. Μονεμβασιώτης βοηθάει τον σύλλογο δίνοντας χρήματα υπό μορφή χορηγίας

Σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου στην αίθουσα τροπαίων του Γυμναστικού Συλλόγου

Σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη της πενταμελούς «επιτροπής γηπέδου». Θα πραγματοποιηθεί, θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Ερασιτέχνη, ώστε από κοινού να καθοριστεί ο «οδικός χάρτης» για την υλοποίηση του στόχου της κατασκευής γηπέδου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην περιοχή των Χορτατζήδων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.