Συναγερμός: Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο! Ένας νεκρός

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές στις ΗΠΑ έπειτα από αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς στο Καπιτώλιο.

Αυτοκίνητο δε σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο και έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα της εξωτερικής περίφραξης του Καπιτωλίου θέτοντας τις αρχές σε κατάσταση συναγερμού.

Δύο αστυνομικοί, μέλη της υπηρεσίας του Καπιτωλίου, τραυματίστηκαν αφού παρασύρθηκαν από ένα όχημα κοντά στο συγκρότημα που στεγάζει το Κογκρέσο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη τραυματισμένος μετά από πυροβολισμούς.

Η αστυνομία απέκλεισε το Καπιτώλιο εξαιτίας «εξωτερική απειλής» με το προσωπικό να μην μπορεί να εισέλθει ή να εξέλθει από το κτίριο.

«Κάποιος έριξε ένα όχημα σε δύο αστυνομικούς» στο σημείο ελέγχου στη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας, ανέφερε η αστυνομία. «Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», ανακοίνωσε.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα δίκτυα ο ένας αστυνομικός και ο δράστης νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι νεκρός ο οδηγός του οχήματος, που πυροβολήθηκε από την ασφάλεια του κτιρίου, όταν βγήκε από αυτό, κρατώντας ένα μαχαίρι.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.