Συναδινός: «Είναι ξεκάθαρο ότι γέρνει προς Μαρινάκη ο Αυγενάκης»

Metrosport Team08 Μαΐου 2020

Τη στάση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά τις αφίσες στον Πειραιά καυτηρίασε στο Metropolis 95.5 o Ιούλιος Συναδινός. 

Ο τέως γενικός γραμματέας αθλητισμού μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και υποστήριξε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού κλίνει προς τα συμφέροντα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μεταξύ άλλων ο Ιούλιος Συναδινός δήλωσε:

«Δημιουργούν απορίες κάποια πράγματα. Πώς μπορεί να ξεκινήσει σε μια σχολική τάξη να αρχίσει το μάθημα, αλλά δεν μπορούν να προπονηθούν 15 αθλητές σε ένα γυμναστήριο ή σε ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να επανεκκινήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει και ζήτημα για τα υπόλοιπα σωματεία, όχι μόνο για τις ΠΑΕ.

Θλιβερή αντίδραση και δήλωση από έναν άνθρωπο που από τη θέση ευθύνης που έχει πρέπει να βλέπει πιο καθαρά τα πράγματα. Δεν εκπλήσσομαι. Εκείνος δεν παρενέβη για να μη γίνει τιμωρία του οπαδού για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού; Για να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης στους ιδιοκτήτης των ομάδων πρέπει να έχεις και σταθερή γραμμή και να εφαρμόσεις πράγματα που ορίζονται από το νόμο και να μην δίνεις την αίσθηση ότι γέρνεις στη μία πλευρά. Άγεται και φέρεται. Γέρνει προς έναν κύκλο συμφερόντων, προς τον Μαρινάκη. Θα έπρεπε να έχει πιο αντικειμενική στάση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.