Συμβόλαιο ως το 2023 και «κρίνεται στο τέλος της σεζόν» δεν πάνε μαζί!

Κώστας Πετρωτός26 Μαΐου 2021

Υπάρχει μία αντίθεση στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία και αυτή είναι που δημιουργεί έντονες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών στη συζήτηση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι ο Κανάριο στον πάγκο του Δικεφάλου. 

Ποια είναι αυτή; Προκύπτει από την σύγκριση του πώς πλασαρίστηκε αρχικά η συνεργασία του Ουρουγουανού με την ΠΑΕ και πώς τελικά φιλτράρεται στο φινάλε της σεζόν. 

Ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν μίλησε για υπηρεσιακό προπονητή που θα κρινόταν στο φινάλε της σεζόν, αλλά για ένα πρότζεκτ στο οποίο έβαλε σχεδόν τρία χρόνια προοπτικής αφού μέσα στον Νοέμβριο ο 44χρονος κόουτς κλήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Δεν αποκτήθηκαν παίκτες βάσει δικών του εισηγήσεων, βρέθηκε να πρέπει να διαχειριστεί την αποχώρηση παικτών όπως ο Γιαννούλης και εν τέλει πέτυχε η ομάδα να βγει δεύτερη και να πάρει ένα κύπελλο κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που πήγαινε χωρίς προβλήματα όλη την σεζόν. 

Είναι λογικό, κατά συνέπεια, να μπαίνει ένα ηθικό ζήτημα από μερίδα οπαδών, θεωρώντας ότι ο Γκαρσία δεν αντιμετωπίζεται όπως αρμόζει στην δουλειά του και την αφοσίωση που έδειξε στην ομάδα. 

Προφανώς, θα ήταν όλα διαφορετικά αν από την αρχή, ξεκαθαριζόταν ότι ο Γκαρσία κλήθηκε να βοηθήσει και οι αποφάσεις για το μέλλον θα λαμβάνονταν στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.