Σύμμαχος του ΠΑΟΚ ο Άλεξ Σοάρες του Βόλου

Γιώργος Καστάνης17 Ιανουαρίου 2022

Ο Φιλίπε Σοάρες, ο 23χρονος αμυντικός μέσος της Μορεϊρένσε αποτελεί την πρώτη επιλογή του Δικεφάλου για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και οι εξελίξεις για το θέμα, αναμένονται ακόμη και τις επόμενες ώρες. 

Οπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr, ο Φιλίπε δείχνει θετικός στην προοπτική να έρθει στην Ελλάδα.

Προφανώς έχει πειστεί από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Ζοσέ Μπότο, έχει ενημερωθεί για τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που υπάρχουν στην ομάδα. Υπάρχει όμως και ένας ακόμη λόγος που θέλει να τρέξουν οι διαδικασίες. 

Ο αδελφός του Φιλίπε, ο Αλεξ Σοάρες αγωνίζεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Βόλο. Πρόκειται για τον 30χρονο Πορτογάλο αμυντικό μέσο, που έχει συμμετάσχει σε 11 παιχνίδια με την φανέλα της Θεσσαλικής ομάδας και γνωρίζει από πρώτο χέρι, την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Το κυριότερο είναι πως γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ, την δυναμική της ομάδας, τις επενδύσεις που έχουν γίνει, τις προοπτικές που υπάρχουν για τα επόμενα χρόνια και κατά συνέπεια, είναι ο κομβικός άνθρωπος που έχει πείσει τον Φιλίπε για αυτή την μετακίνηση. 

Άλλωστε εφόσον έρθει ο Σοάρες στην Τούμπα, θα έχει τον αδελφό του σε απόσταση “αναπνοής” και τα δύο αδέλφια θα “σμίξουν” ξανά. Παίζει ρόλο ασφαλώς το οικονομικό, τα εχέγγυα που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενο, μεγάλο, βήμα στην καριέρα του. Η συμβουλή – συμβολή, του αδελφού του, προφανώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.